NORRLAND - NYA MÖSSOR - 2019.07.01

Posted by Sqrtn Company on

Efter många förfrågningar och ett arbete som pågått i ungefär 6 månader för att jobba fram en bra modell så har vi nu släppt de nya berrymössorna. Dessa mössor kommer i 3 olika varianter.

Första modellen är en modell i vuxenstorlek som är gjord lite längre då många önskemål var så, möjligheten att vika upp den finns på denna mössa då loggan är lika åt båda hållen. 

Andra modellen är en barnmössa som ser ut exakt som vuxenmössan fast finns i fyra olika storlekar.

Tredje mössan är en barnmössa, samma här så finns den i fyra storlekar. Skillnaden på denna variant är att materialet är väldigt fint ribbat, passformen är aningen högre då det är tänkt att den ska vara uppvikt samt att den har en liten ögla högst upp på huvudet.

Alla dessa modeller finns i färgerna svart, rosa och grå med berrymönstret.

Här hittar du barnmodellerna!

Här hittar du vuxenmodellen!

← Older Post Newer Post →

News

RSS

THE GREAT SVALBARD by Sqrtn Company

Sqrtn Company By Sqrtn Company

"The Great Svalbard" collection. We are doing a limited edition collection that will be sold exclusive in the Arctic islands of Spetsbergen, Longyearbyen, Svalbard. The...

Read more

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

Sqrtn Company By Sqrtn Company

”The Great Revsund” nytt samarbete mellan Sqrtn Company och Revsunds Brewery & Destillery, release idag 7/11-2022 på www.sqrtncompany.com, www.revsundsbrewery.se, och https://www.systembolaget.se/produkt/ol/revsunds-brewery-3849114/ Två jämtländska bolag med...

Read more