NORRLAND - ÖFK SAMARBETE - 2018.03.30

Posted by Sqrtn Company on

Idag släpper vi vårat nya samarbete med Östersunds FK.

För tredje säsongen i rad så har vi fått äran att göra ett officiellt samarbete Sveriges nordligaste lag i Allsvenskan, Östersunds FK, ÖFK.

Kollektionen består av kepsar, halsdukar och kläder som lyfter fram Norrland, Sqrtn Company och Östersund FK.

I denna kollektion har vi utöver vår klassiska svart/röda Great Norrland design lagt in ett randigt tema hämtat från deras matchställ med samma ränder och färger.

Denna kollektion kommer finnas att köpa exklusivt på ÖFK shopen och Arenan från idag och en vecka framåt tills vi släpper hela kollektionen i våran egna webbshop.
Sqrtncompany.com

Det är en stor ära för oss att vara partner med ÖFK och vi har en del andra saker på gång med dom under säsongen som vi återkommer till.

Nu önskar vi ÖFK all lycka i seriepremiären på söndag mot Djurgården på hemmaplan. 

Ha det bäst, Sqrtn Company

← Older Post Newer Post →

News

RSS

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

Sqrtn Company By Sqrtn Company

”The Great Revsund” nytt samarbete mellan Sqrtn Company och Revsunds Brewery & Destillery, release idag 7/11-2022 på www.sqrtncompany.com, www.revsundsbrewery.se, och https://www.systembolaget.se/produkt/ol/revsunds-brewery-3849114/ Två jämtländska bolag med...

Read more

NORRLAND - UTFÖRSÄLJNING 2022 - 22.11.01

Sqrtn Company By Sqrtn Company

Sista chansen på Årets utförsäljning med 3 för 2 på alla produkter! (Billigaste varan på köpet) Vi säljer ut gamla kollektioner, provkollektioner, produkter som ej gått...

Read more