NORRLAND - VÅR HÅLLBARHETSPOLICY - 2019.06.19

Posted by Sqrtn Company on

Vi har nu uppdaterat hemsidan med en lite längre text om hur vi tänker runt hållbarhet och hur vi kan påverka framtiden och miljön där vi även har radat upp de 4 grundvärderingarna vi alltid jobbar efter.

I denna text kan ni även läsa lite om våra material samt se certifikaten som vi innehar nu sedan vi bytte till ekologisk bomull samt återvunnen polyester.

Anledningen till att många av våra texter på hemsidan är på engelska är så de internationella kunder vi har också kan läsa utan problem.

Denna text samt mycket annat på vår hemsida är på engelska då vi vill att våra kunder från alla länder enkelt ska kunna läsa detta samt förstå vår hemsida.
För att komma till denna text där du kan läsa mer om detta klickar du HÄR!

← Older Post Newer Post →

News

RSS

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

Sqrtn Company By Sqrtn Company

”The Great Revsund” nytt samarbete mellan Sqrtn Company och Revsunds Brewery & Destillery, release idag 7/11-2022 på www.sqrtncompany.com, www.revsundsbrewery.se, och https://www.systembolaget.se/produkt/ol/revsunds-brewery-3849114/ Två jämtländska bolag med...

Read more

NORRLAND - UTFÖRSÄLJNING 2022 - 22.11.01

Sqrtn Company By Sqrtn Company

Sista chansen på Årets utförsäljning med 3 för 2 på alla produkter! (Billigaste varan på köpet) Vi säljer ut gamla kollektioner, provkollektioner, produkter som ej gått...

Read more