NORRLAND - VINN ETT TAKTÄLT - 21.06.21

Posted by Sqrtn Company on

I samband med nya sommarkollektionen som släpps denna vecka tävlar vi nu tillsammans med Taktältarna från Åre ut en veckas gratis taktältshyra samt produkter från Sqrtn Company med ett värde på 5000kr, totalt värde på hela vinsten är ca: 10 000kr.

Vid vinst hämtas tältet upp i Åre eller Stockholm, all kontakt/bokning av tältet sker i direktkontakt med Taktältarna och produkterna skickas från oss direkt till vinnaren.
Tältet rymmer 3 personer.
Produkterna i vinsten består av en blandning från vårt sortiment som passar en campingvecka. Du väljer klädstorlek och vi väljer ut produkterna och skickar dom till din adress.

För att delta i tävlingen, besök vår Instagram HÄR

← Older Post Newer Post →

News

RSS

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

Sqrtn Company By Sqrtn Company

”The Great Revsund” nytt samarbete mellan Sqrtn Company och Revsunds Brewery & Destillery, release idag 7/11-2022 på www.sqrtncompany.com, www.revsundsbrewery.se, och https://www.systembolaget.se/produkt/ol/revsunds-brewery-3849114/ Två jämtländska bolag med...

Read more

NORRLAND - UTFÖRSÄLJNING 2022 - 22.11.01

Sqrtn Company By Sqrtn Company

Sista chansen på Årets utförsäljning med 3 för 2 på alla produkter! (Billigaste varan på köpet) Vi säljer ut gamla kollektioner, provkollektioner, produkter som ej gått...

Read more