NORRLAND - FABRIKSBESÖK - 2019.02.25

NORRLAND - FABRIKSBESÖK - 2019.02.25

Posted by Sqrtn Company on

Vi var ju på besök i fabriken som producerar våra kläder i Portugal där vi dels hade möte för att planera vår framtid inom produktionen men även titta på några nya produkter som kommer i vårat sortiment i framtiden. 

Att se processen som krävs för att tillverka kläderna är spännande att se och att jobbet bakom en tröja är väldigt stort.

Stora nyheten inför framtiden i samband kollektionen vi släpper 25 mars är att vi nu kommer producera våra kläder i ekologisk bomull samt återvunnen polyester för att värna om miljön och vår framtid.
Då vår miljö är något oerhört viktigt så vill vi göra det vi kan för att spara på den och har nu under 2 års tid jobbat på att ta fram ett material i ekologisk bomull samt återvunnen polyester som håller samma kvalité som vi alltid haft på våra kläder och nu känner vi att vi hittat rätt. 

← Older Post Newer Post →

News

RSS
THE GREAT SVALBARD by Sqrtn Company

THE GREAT SVALBARD by Sqrtn Company

Sqrtn Company By Sqrtn Company

"The Great Svalbard" collection. We are doing a limited edition collection that will be sold exclusive in the Arctic islands of Spetsbergen, Longyearbyen, Svalbard. The...

Read more
NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

Sqrtn Company By Sqrtn Company

”The Great Revsund” nytt samarbete mellan Sqrtn Company och Revsunds Brewery & Destillery, release idag 7/11-2022 på www.sqrtncompany.com, www.revsundsbrewery.se, och https://www.systembolaget.se/produkt/ol/revsunds-brewery-3849114/ Två jämtländska bolag med...

Read more