NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

”The Great Revsund” nytt samarbete mellan Sqrtn Company och Revsunds Brewery & Destillery, release idag 7/11-2022 på www.sqrtncompany.com, www.revsundsbrewery.se, och https://www.systembolaget.se/produkt/ol/revsunds-brewery-3849114/

Två jämtländska bolag med fokus på kvalitet och hållbarhet lanserar idag gemensamt samarbete för att lyfta varandra med de produkter respektive bolag kan bäst.

Sqrtn Company har gjort “Streetwear på Norrländska” sedan 2013 med fokus på hållbarhet och kvalitet. Revsunds Brewery & Destillery har gjort högkvalitativa drycker sedan starten 2016.

Vi vill med kollektionen lyfta varandra och det lokala hantverket och entreprenörskapet i Jämtland och Norrland. Vi uppskattar de som vågar satsa lokalt och på landsbygden i de norra delarna av Sverige!

Revsunds Brewery & Distillery gör en storartad satsning i deras hemby Revsund som vi tror kan inspirera andra att våga satsa på sin dröm i Norrlands inland säger Måns Hegevall Marknadsföringschef på Sqrtn Company.

I kollektionen leker vi med de två olika bolagens varumärken samt har tagit fram ett unikt mönster med symboler från Revsund, Bräcke, Jämtland och Norrland.

Kollektionen består av 1 st Hoodie, 3 st T-shirts, 1 st Keps samt en unik Pilsner vid namn ”The Great Revsund” som nu finns på Systembolaget.