NORRLAND - NYHETER  - 2018.03.27

NORRLAND - NYHETER - 2018.03.27

Posted by Sqrtn Company on

Äntligen är vi live! 

Som du säkert kan se så är detta våran nya hemsida, anledningen till varför vi bytt är att vi vill kunna ge dig en bättre upplevelse hos oss. Allt ifrån att det ska vara enklare att handla men även kunna bjuda på lite mer bra content, det kan vara allt ifrån dessa enkla blogginlägg till att vi lägger upp en lookbook-film eller något liknande.

Vi vill kunna samla allt under samma tak så att säga. 

Tanken är också att här kunna hålla er lite uppdaterade med till en början ett blogginlägg i veckan där vi kommer skriva lite om vad vi pysslar med just nu och vad som komma skall. Vi vill även visa lite mer "behind the scenes" av vad vi gör och hur vi jobbar. 

 Om ni kommer på något ni skulle vilja se eller läsa om så tveka inte på att skicka ett mail till info@sqrtn.se så kan vi göra ett inlägg om det.

Ha det bäst, Sqrtn Company

Newer Post →

News

RSS
THE GREAT SVALBARD by Sqrtn Company

THE GREAT SVALBARD by Sqrtn Company

Sqrtn Company By Sqrtn Company

"The Great Svalbard" collection. We are doing a limited edition collection that will be sold exclusive in the Arctic islands of Spetsbergen, Longyearbyen, Svalbard. The...

Read more
NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

Sqrtn Company By Sqrtn Company

”The Great Revsund” nytt samarbete mellan Sqrtn Company och Revsunds Brewery & Destillery, release idag 7/11-2022 på www.sqrtncompany.com, www.revsundsbrewery.se, och https://www.systembolaget.se/produkt/ol/revsunds-brewery-3849114/ Två jämtländska bolag med...

Read more