NORRLAND - DIGGIN FOR GOLD - 2018.03.29

NORRLAND - DIGGIN FOR GOLD - 2018.03.29

Posted by Sqrtn Company on

Vi tänkte ta tillfället i akt och presentera historien bakom vår senaste kollektion "Diggin for Gold" då många undrar vart vi får vår inspiration ifrån.

Vi försöker hålla ett tydligt tema på varje kollektion som avspeglar den årstid som kollektionen släpps och hur det präglar livet uppe i Norr.

I denna kollektion vill vi både genom det grafiska temat och färgerna i kollektionen lyfta fram det Norrländska guldet i form av bär och fiske.

Färgerna i kollektionen ska spegla de bär vi hittar i de norrländska skogarna hjortron, lingon och blåbär. Till det har vi även tagit inspiration från de gamla skolplanscher med bär och växter som hänger i mångas hem runt om i landet.

Till vår hjälp har vi haft Julian Schneider som levererar grymma prints till oss kollektion efter kollektion.

Hoppas ni gillar kollektionen!

Ha det bäst, Sqrtn Company

← Older Post Newer Post →

News

RSS
THE GREAT SVALBARD by Sqrtn Company

THE GREAT SVALBARD by Sqrtn Company

Sqrtn Company By Sqrtn Company

"The Great Svalbard" collection. We are doing a limited edition collection that will be sold exclusive in the Arctic islands of Spetsbergen, Longyearbyen, Svalbard. The...

Read more
NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

NORRLAND - REVSUNDS BREWERY - 22.11.08

Sqrtn Company By Sqrtn Company

”The Great Revsund” nytt samarbete mellan Sqrtn Company och Revsunds Brewery & Destillery, release idag 7/11-2022 på www.sqrtncompany.com, www.revsundsbrewery.se, och https://www.systembolaget.se/produkt/ol/revsunds-brewery-3849114/ Två jämtländska bolag med...

Read more