FRI FRAKT INOM SVERIGE & SNABBA LEVERANSER

STREETWEAR PÅ NORRLÄNDSKA

KEPSGUIDE

Här nedan finner du en kort beskrivning av de kepsmodeller vi har i sortiment. Om du har mer frågor kan du alltid kontakta oss. I skärmen på våra kepsar är det alltid PE-Plast.
SNAPBACK
Detta är vår mest klassiska modell som kommer med rak skärm som går böja hur man själv vill samt plastspänne på baksidan. Denna modell är högst och störst av våra kepsmodeller.
 HOOKED
Denna modell är den i vårt sortiment som är lägst samt har en lite rundare passform över huvudet. På baksidan är det även ett tygspänne och denna kommer med en böjd skärm.
120 FLEX SNAPBACK
Denna modell är en normalhög modell med stretchmaterial samt att resåren runt huvudet är i stretchmaterial så kepsen får en väldigt skön känsla på huvudet. Kepsen kommer med böjd skärm som samt plastspänne på baksidan.
KIRUNA
Kiruna Cap är en av våra vintermodeller som passar bra när det är lite kyligare ute. Insidan är gjord av ett fleecematerial och utsidan av ett nylonmaterial som blir vattenavvisande samt vindavvisande. På baksidan finns ett tygspänne samt öronlappar på sidorna. I utkanten av skärmen finns även ståltråd så skärmen går forma enkelt.
ÖSTERSUND
Östersund är en vinterkeps som passar bra när det är lite kyligare ute. Insidan är gjord av ett lurvigt fleecematerial. På baksidan finns en dragsko samt öronlappar på sidorna med snören så man kan knyta under hakan.
Denna modell kommer i två storlekar och är gjord i ett stretchtyg med resår i stretchmaterial på insidan.
LULEÅ
Luleå är vinterkepsen som som har en lite rundare ovandel och liknar våran modell HOOKED i passformen. Insidan är gjord av ett lurvigt fleecematerial. På baksidan finns en dragsko samt öronlappar på sidorna med snören så man kan knyta under hakan.
Denna modell kommer i två storlekar.